Permanente ontharing: een definitieve oplossing!

Geen gepruts meer met scheermesjes of hars

Iedereen die om de zoveel weken de scheermesjes of hars uit de kast moet halen om voor de zoveelste keer vervelende lichaamshaartjes te verwijderen, hoopt dat ze op een dag niet meer terugkomen. Jammer genoeg bereik je met scheren of waxen geen definitieve ontharing. Je bent max. een aantal dagen helemaal glad. Zelfs epileren is tijdelijk. Is permanent ontharen dan een utopie? Helemaal niet. Er bestaat een methode die permanente ontharing mogelijk maakt, namelijk laserontharing. Ontharen met behulp van een laser (diodelaser) is een veilige en pijnloze manier om definitief te ontharen en is voor zowel vrouwen als mannen geschikt.

Je hele lichaam ontharen

Zowat je hele lichaam leent zich tot permanente ontharing met de laser. In een gespecialiseerd instituut kan je terecht voor het ontharen van de bikinilijn, ontharing bovenlip, ontharen van geslachtsdelen, benen ontharen en nog veel meer. Alleen wenkbrauwen komen niet in aanmerking omdat ze dicht bij de ogen staan. Je wenkbrauwen epileren is dan nog steeds de beste oplossing, hetzij een pijnlijke. Ook mannen kunnen zich nu van hun gladste kant laten zien, want voor hen is laserontharing de ideale oplossing als ze het scheren beu zijn. En vele vrouwen vinden onthaarde mannenlichamen nu eenmaal de max.

Hoeveel kost laserontharing?

De prijs voor permanente ontharing kan in eerste instantie hoog lijken, maar als je uitrekent hoeveel uren extra tijd het je oplevert en wat je op lange termijn bespaart aan scheermesjes en producten, dan is de keuze snel gemaakt.

Permanente ontharing door een schoonheidsspecialiste

Aangezien een laser een duur toestel is en het enkel gebruikt mag worden door opgeleide mensen, is zelf definitief ontharen thuis geen optie. Het gebeurt dus steeds in een schoonheidsinstituut, een privé-ziekenhuis of artsenpraktijk.