LightSheer: de “Golden Standard" in ontharing

Lightsheer: pionier op vlak van ontharing

De LightSheer Diode Laser wordt wereldwijd beschouwd als de “Golden Standard" op het domein van permanente ontharing. Deze laser is geschikt voor de ontharing van de meeste lichaamsdelen zoals de bovenlip, de armen en de benen, maar ook voor intieme ontharing. Het toestel heeft een geïntegreerd continue huidkoelsysteem (chilltip) zodat verbranden van de opperhuid uitgesloten wordt. De LightSheer is geschikt voor huidtype’s I –VI zodat men ook de gebruinde huid kan ontharen.

LightSheer versus Milesman

Technisch gezien verschilt de LightSheer van Laserontharing weinig van de laser van Milesman van Max Laser. De LightSheer is echter het originele product (de Milesman een kopie) en dit biedt meer waarborgen voor de klanten. Als je schoonheidsinstituut LightSheer gebruikt, dan mag je gerust zijn van de kwaliteit en veiligheid.

LightSheer versus IPL ontharing

Sinds enkele jaren zijn er toestellen op de markt met een andere intense lichtbron dan de diodelaser: een extreem heldere flitslamp. Deze worden 'intense pulsed light' (IPL) systemen genoemd. IPL wordt niet alleen voor ontharing gebruikt maar ook voor diverse huidproblemen. Deze toestellen zijn echter niet zo gecontroleerd als de LighSheer laser en mogen ook door niet-gekwalificeerde personen gebruikt worden.

LightSheer versus ELOS

ELOS combineert 2 soorten energie om te ontharen: bipolaire radiofrequentie en lichtenergie. Het nadeel van ELOS is dat een behandeling veel langer duurt doordat de applicator niet zo groot is. Het is dus moeilijk om grotere oppervlakten in een sessie te behandelen.