Ontdek de voordelen van
laserontharen

Laserontharing

Laserontharing is een behandeling waarmee ongewenste haartjes bij vrouwen en mannen door middel van een laser verwijderd worden.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een diodelaser die een puls stuurt doorheen het haar en de haarwortel met behulp van hitte vernietigt.

Lees meer

Permanente ontharing

Iedereen die om de zoveel weken de scheermesjes of hars uit de kast moet halen om voor de zoveelste keer vervelende lichaamshaartjes te verwijderen, hoopt dat ze op een dag niet meer terugkomen.

Jammer genoeg bereik je met scheren of waxen geen definitieve ontharing.

Lees meer

Ontharen

Een glad haarloos lichaam is geen recent modeverschijnsel. In het oude Egypte al was ontharen bij vrouwen normaal. De oude Egyptenaren zagen een glad, haarloos lichaam als een schoonheidsideaal. De Egyptische vrouwen gebruikten een kleverige emulsie op basis van olie en honing om te ontharen.

Lees meer

Epileren

Epileren is het verwijderen van lichaamshaar inclusief haarwortel door middel van een pincet of een epileertoestel, ook gekend als epilator of onder de merknaam Epilady. Het is een relatief pijnlijke methode om ongewenste haargroei tegen te gaan. Het is geen definitieve manier van ontharing, met andere woorden de haartjes groeien terug.

Lees meer

Lightsheer

De LightSheer Diode Laser wordt wereldwijd beschouwd als de “Golden Standard" op het domein van permanente ontharing. Deze laser is geschikt voor de ontharing van de meeste lichaamsdelen zoals de bovenlip, de armen en de benen, maar ook voor intieme ontharing.

Lees meer